Tussenstand

Even een tussenstand van de werkstukken die op tafel liggen, nou ja in mandjes verdeeld naast mijn bureau...

*De Mart Visser jurk: hij is bijna af, alleen de zoom nog. Maar ik ben nog niet helemaal tevreden over de pasvorm, dus hij gaat nog even mee naar de modevakopleiding. Foto's volgen hopelijk snel!

*Testjurkje Charlene: ik ben al heel lang verliefd op het shirt Charlie, te kopen bij Zonen09. Toen daar dan ook een jurkjesvariant op het internet verscheen, hakte ik de knoop door en bestelde het patroon!
Het lapje was niet langer, dus het is meer een tuniekje geworden...

*Ben nu bezig met een eigen versie van de Charlie gecombineerd met een cirkelrok, wordt vervolgd!


*Ik heb zojuist het patroon getekend van een zomerjasje voor Anouk. Zoiets moet het worden, eerst even een testjasje maken...


Shwin&shwin*Aangezien ik bezig ben voor de opleiding Cuppens-Geurs coupeuse, moet ik ook een techniekenmap inleveren. Hier ben ik deze week mee bezig geweest: zak met klep en enkelzijdige paspel, zak met klep en dubbelzijdige paspel, strookzak, schuine borstzak, stolpzak, paspelzak met rits en een creatieve zak. Sorry, de foto's zijn niet geweldig, antraciete mantelstof is lastig te fotograferen (voor mij tenminste hihihi).*Naast een examenjurk (die van Mart Visser dus) moet ik nog veel meer stukken maken, waaronder een colbert met een aflopend rever en paspelzakken. Gelukkig hoef ik volgend jaar juni pas examen te doen :) Deze heb ik afgelopen week op les getekend, super toch!


hier te koop

En nog veel meer projecten in de planning.... waar kun je tijd kopen????

Reacties

 1. Wow jij bent ook druk bezig geweest! Die Charlene is zoo leuk... ik had hem ook al voorbij zien komen (maar me wel ingehouden ;) ). Ik dacht dat jij dat wel even zo zou tekenen trouwens. Haha en antraciete mantelstof kun jij inderdaad beter naaien dan fotograferen (lol). Ik voel me wel een heel erg beginnertje hoor, naast jou! Tot morgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je... Het was supergezellig!!!!

   Zelf tekenen kan ik natuurlijk ook wel, maar soms moet de mensen achter een patroon ook wat gunnen toch? En ik was gewoon benieuwd hoe het in elkaar zat! Erg duidelijk patroon, al moet je de halsopening even nameten met het koppie van je kind... En dan het liefst voor je allles dichtstikt hihihi... Tip van de week!

   Verwijderen
 2. hard gewerkt!! voor zover zichtbaar ziet het er allemaal goed uit.... hier blijf ik behoorlijk hangen in het tekenen van patronen.... grrrr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja het patroontekenen heb ik ook nog lang niet af... Maar na zo'n 60 vellen te hebben uitgewerkt, had ik daar even geen zin meer in hihihi... Eerst maar eens ingeleverd om na te kijken.... Gisteravond terug gekregen... Op wat kleine details na is het goedgekeurd! Pfff... Nog maar driekwart boek te gaan....

   Verwijderen
 3. Leuk idee, charlene. Ik was m weer vergeten, maar ik nu onthoud ik m vast, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! En patroon tekenen ik wou dat i dat ook kon. Dat jasje dat je getekend hebt is heel stijlvol met toch dat tikkeltje meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je! Het zomerjasje is inmiddels iets aangepast en in de echte stof geknipt. Het colbert is nog in de testfase, gemaakt van een oud dekbed hihihi...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts