Never change a winning team :-)

Als iets bevalt... dan kan het prima op herhaling toch?

Ik maakte al eerder mijn Charlise versies van het Zonen09 patroon Charlie... Anouk is gek op jurkjes, maar ze moeten wel zwieren en zwaaien... En mama houdt niet zo van al die popperige tierlantijntjes, liever van stoer... Dus Charlise is het beste van beide kanten :-)

Op de markt vond ik mooie sweat/jogging stof, in de zeer geliefde kleur roze. Ook bracht ik een stoere blauwe met sterren mee... In eerste instantie compleet afgekeurd door dochterlief, maar eenmaal in jurkvorm gegoten, is ze er toch heel blij mee... 

Tweemaal Charlise dus: 
Ik gebruikte de binnenkant van de stof als contrast bij de kraag en mouwboorden. Helaas valt de kwaliteit van de roze stof erg tegen na een aantal keer wassen: hij pilt aan de buitenkant en de binnenkant vervilt... De blauwe stof echter (zelfde stof, alleen met print) blijft wel heel mooi, vreemd! Als iemand nog een wondermiddeltje tegen pillen weet, graag!







Als laatste (but not least!) wil ik je nog graag eens wijzen op de blog van deze fijne madam: Made by MaZella! Naast het feit dat ik graag haar blogs lees en inspiratie daar haal, was ik ook nog de gelukkige enige tijd geleden haar give away te winnen...

Ze maakte me blij met deze stoffen... Zelf maakte ze dit gave jurkje... Eens kijken wat ik er van zal brouwen... Dank je wel Majella!





Reacties

  1. Jammer dat die stof zo tegenvalt. De blauwe met sterren vind ik erg mooi. En wat een fotomodelletje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die dochters van jou hebben prachtige ogen! Helemaal passend bij het blauwe jurkje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om Charlie om te bouwen:)
    Ja ja.... je maakt me nieuwsgierig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts