Long time no see...

Vroeger.... ja vroeger schreef ik met regelmaat op mijn blog ;)

Maar het laatste half jaar kwamen er diverse dingen op mijn pad, leuke en vooral minder leuke dingen, waardoor de motivatie om te schrijven, maar ook te naaien, op een zeeeeer laaaaaag pitje kwam te staan... Gelukkig begint de spirit weer een beetje terug te komen... dus deze uitdaging kwam als geroepen om mijn blog nieuw leven in te blazen... Genaaid werd er zeker, die tien kledingstukken zijn/komen er wel... maar nu nog bloggen hihihi!

Dus bij deze nr 1 en 2:

Ik maakte voor de meiden een sweatjurk. Het zit lekker warm en staat lekker stoer... De rode jurk is n.a.v. een model uit de Knippie en de blauwe is een verlengde Leonora sweater uit La Maison Victor.
Zo, de eerste start is weer gemaakt :) Binnenkort foto's van mijn volgende uitdagingen... kom makkelijk aan de tien, maar of ze op tijd online staan????

Nu verder met mijn allergrootste uitdaging allertijden: het schrijven van een nieuwe modevakopleiding: samen met mijn lerares ben ik gestart met modules schrijven n.a.v. het Rundschau systeem, zo leuk om te doen!!!

En morgen nog iets heeeeeel erg leuks: het passen van trouwjurken... Nee, ik niet, ik ben allang getrouwd, maar we gaan wel kijken welk model iemand anders staat, zodat we zelf een jurk op maat kunnen gaan ontwerpen, tekenen en dan mag ik hem gaan maken, wat een eer!!!

Uitdagingen genoeg dus!

Tot snel...

Reacties

  1. Welkom terug! Ik hou niet zo van rood, maar de tweede vind ik wel heel erg mooi!
    Succes met je uitdaging!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die rode jurk was nog onbekend, ik houd wel van rood en dus vind ik hem dus ook echt gaaf! Zal je griet ook super staan. Oh en die tweede is tof geworden. Die applicatie van flex maakt het echt af! Zeer speciale jurk geworden. Veel plezier morgen! Toch een eer dat jij hem mag naaien!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts