Duim voor me...

In de planning lag altijd nog een winterversie van mijn Charlise... Het patroon van Mamasha was de basis voor het bovenstuk, met daaronder een cirkelrok getekend. 

Laat er nu een wedstrijd gehouden worden op Zonen09... Hoezo een stok achter de deur om deze creatie te knippen en in elkaar te zetten... Inmiddels heb ik mijn drie versies van het geweldige Charlie-patroon op de Flickr-groep gezet van Zonen09... Duim voor me... 

Het jurkje is bewust nog wat aan de grote/lange kant, maar ja de winter duurt nog lang... en groeispurten maken kan onze kleine meid als de beste ;-)

Reacties

 1. Ik had laatst al over die wedstrijd gelezen. Superleukeprijzen te winnen, maar ik heb nog niet zon patroon, dus doe niet mee.
  Succes! Deze versie is in ieder geval erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jurkje geworden. Ik duim mee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk jurkje geworden!! (mogen we nog een close up van je zoom afwerking?? ziet er schattig uit namelijk!) Erg gaaf met de stoere stiksels van je cover.... ik durf het eindelijk ook nadat ik bij jou dat leuke vestje voor je dochter had gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zoomafwrrking is gewoon een kant en klaar bandje met roezels hihihi... Lang leve onze marktkoopman met fournituren!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts