Update...

Even een update van allerlei dingen die inmiddels de naaitafel gepasseerd zijn...

Ondanks dat ik volgend jaar geen examen kan / wil doen, ben ik toch vast aan de slag met een van de colberts die op het programma staan. Gelukkig had ik het al getekend voor ik zwanger werd, nu  hopen dat het straks ook weer gaat passen hihihi...


Een handtas voor mezelf, het moest er toch eens van komen. Een aantal van deze tassen heb ik al weggegeven, maar ik had er zelf niet een... De tas hieronder is het kleine formaat uit het boek, maar wel aangepast met een ritssluiting bovenaan en een binnenzak met rits aan de binnenkant. En niet te vergeten een musketonhaak, zodat ik niet steeds mijn sleutels hoef te zoeken ;-)Tijd om de kledingkast aan te vullen, aangezien steeds minder gaat passen. Het rokje hieronder komt uit het boek Allemaal rokjes van Mme Zsazsa, al heb ik de band wel op vorm gemaakt. De beschrijving van Mme Zsazsa is wel erg simpel en minimaal. Het is een UWYH, het was immers ook een proefmodel. Even de band aan de zijnaad wat ophogen en mijn patroon is compleet. Hier volgen vast wel meer rokjes van, maar dan wel met wat meer details en zakken (is de planning).

En ja... als mama druk bezig is met knippen en raderen, wil de kleine meid ook echt meedoen in het proces. "Als ik later groot ben mama, dan mag ik ook achter jouw naaimachine toch? " Heerlijk om te horen, de naaimicrobe zit in de genen! En dit is het resultaat van de eerste keer met spelden (onder toezicht uiteraard hihhihi) Niet slecht voor een driejarige toch???


Reacties

 1. De tas en de rok heb ik al in het echies bewonderd! Misschien een tutorial over buikband op vorm? Niet dat ik hem nodig heb, maar denk dat er vast heel wat zwangeren zijn die graag weten hoe ze die buikband op vorm moeten maken.
  Heerlijk zo'n dochter die al begint met spelden.... ben benieuwd wanneer ze voor het eerst achter de naaimachine kruipt :). Heb je ook een automatische naaiknop, zodat ze niet hoeft te wachten dat ze met haar voet bij het pedaal kan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tutorial buikwand tekenen... Best een goed idee... Als er belangstelling voor is....
   En ja... Mijn naaimachine heeft zo'n start en stop knop... Nog maar heel even wachten voordat ik haar dat laat zien hihihi

   Verwijderen
  2. Oeps buikband natuurlijk, fijn die automatische spellingscontrole hihihi

   Verwijderen
 2. Dank je... Stof komt bij Ikea vandaan...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts